070 215 10 76 Robin@RobinMillqvist.com

Om mig

Kort om mig

Robin heter jag och kommer från en mindre by i närheten av Stockholm Stad. Jag är utbildad till grafisk designer inom bl.a. formgivning, illustration och webbdesign. Alltså gillar jag oväntat nog att vara kreativ. Jag målar gärna något vackert med min airbrush, eller en hel vägg.

På dagarna jobbar jag som webbadministratör och säljansvarig för en webbshop. I den här rollen får jag utlopp för min kreativitet genom att ansvara för hemsidans design, säljmaterial och produktutbud. Jag har varit huvudansvarig för att bygga upp varumärket från grunden. I och med det har jag fått en djupgående kunskap för både design och marknadsföring samt hur dessa hänger ihop.

Mitt mål är att utvecklas ytterligare inom marknadsföring, strategi och kommunikation. Den breda kunskap jag har skaffat mig hittills har gett mig en stark inblick i hela kedjan från idé och framtagning av produktportfölj, till tillverkning och försäljning. Det har gjort att jag har lätt att skaffa mig en helikoptervy och se förbättringsmöjligheter i både liten och stor skala.

Intresserad av att veta mer?

Om du är intresserad av att köpa ett verk eller beställa ett verk gjort just för dig, fyll i mitt kontaktformulär, så kontaktar jag dig så fort som möjligt.
Kontakta mig